Pazar, Mayıs 04, 2014

Enka İnşaat'a iş başvurusunda bulunun, Enka iş ilanları

Enka İnşaat 


ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş., Türkiye'nin önde gelen müteahhit inşaat şirketidir.

Müşteri gereksinimleri ve "Sıfır Kaza" taahhüdü ile insan hayatını ve çevreyi korumaya odaklanmış başarıyla tamamlanmış kaliteli projeleri ile "ENR 2011 En İyi Uluslararası Müteahhitlik Firmaları" listesi'nde 88. sırada yer almıştır.




Enka inşaat'ta mimar, mühendis, işletme, inşaat ustası, işçi gibi pozisyonlarda çalışabilirsiniz.

"Enka İnşaat'a iş başvurusu"





E'NKAda, yurt içinde ve dışında, istihdamdan işletmeye kadar her şey vizyon ve değerler tarafından belirlenir. Fakat bunların üzerinde, ENKA olmanın ne demek olduğunu tanımlarlar.

Mükemmellik
Mühendislik ve yönetim bilimlerindeki en son teknoloji kullanılarak daima yüksek kalite sağlanmaktadır. ENKA standartları uluslararası kabul görmüş prosedürlere dayanmaktadır. ENKA'nın, İngiliz Standartları Enstitüsü tarafından da uygun bulunmuş şirket içi sistemleri arasında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevresel Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi bulunmaktadır.

Mühendislik tasarımından işletmeye almaya kadar, ENKA tüm kalite yönetimi gereksinimlerine uyar. Sürekli gözden geçirilen iş süreçleri sayesinde, uygulama planına, prosedürlere, şartnamelere ve işin tasarım ana hatlarına en iyi ve güncel uygulamalar dahil edilir.

Yenilik
Tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi mühendislik çözümleri sürekli araştırılır ve geliştirilir.

Hız
Daha hızlı mobilizasyon ve proje tamamlama hedeflerine destek için, mevcut teknolojileri geliştirme, her bir proje uygulama grubunun arzusudur.

Güvenlik
“Sıfır Kaza” politikası ENKA için hem bir hedef hem de bir başarıdır. ENKA, ofislerinde, şantiyelerinde ve ilgili tesislerinde çalışan tüm personelini ve iş ortaklarını korumak için Çevre, Güvenlik ve Sağlık (ÇGS) politikasını sürekli olarak uygulamaktadır. Bu politika, iş nedeniyle doğabilecek her türlü kirlilik, tehlike ve kazaya karşı korumayı içerir.

Toplumun iyi bir üyesi olmak
Yurt içinde ve dışında, endüstriyel, ticari ve altyapı tesisleri için yüklenici ve/veya yatırımcı olarak faaliyet gösteren ENKA'nın misyonu, çalıştığı yerlerdeki toplumlar ile sürekli iç içe olmak ve bu toplumlara katkısını sürekli arttırmaktır. Sosyal etki yönetimi, bir projenin planlanan ve planlanmayan sosyal sonuçlarını belirleme, izleme ve yönetme sürecini kapsar. Hedefi, daha sürdürülebilir ve adil bir ortam meydana getirmektir.

ENKA ÇalışanlarıENKA, tüm ofis ve şantiyelerinde, en yeni iş politikalarını ve güncel çalışma koşullarını benimser; çalışanlarının şirketin hedeflerini rahat, sağlıklı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlar. Sahip olduğu yüksek beceri sahibi personel ve işgücünün, en önemli rekabet avantajlarından biri olduğu, ENKA’nın değişmez inancıdır. Bireylerin performansını geliştirmede eğitimin önemli bir unsur olduğunu ve aynı zamanda bu performansın, ENKA ve müşterilerinin gurur duyabilecekleri başarılı projelere dönüşeceğini kabul eder.


Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. - İstanbul Genel Merkez

Adres: Balmumcu, Enka Binası 1, 80780 İstanbul
Telefon : +(90 212) 274 2540 Faks : +(90 212) 272 8869
e-mail : enka@enka.com



Moscow Office (Moskova Ofisi)


Paveletskaja Ploshchad, Dom 2/2, Moscow, Russian Federation
phone : + (7 095) 967 1910 fax : + (7 095) 967 1916

Enka İnşaat'a iş başvurusuna bulunmak için buraya tıklayınız.

"İş Başvurusu, İş Fırsatları, Kariyer Olanakları"
Enka İnşaat, İş Fırsatları, Yurtdışında İnşaat Projeleri olan Türk Müteahhit Firmaları

iş başvurusu

Hiç yorum yok: