Pazar, Mayıs 04, 2014

Türk Hava Yolları'na iş başvurusunda bulunun, THY iş ilanları

Türk Hava Yolları

Ülkemizin en büyüğü ve dünyanın da en önde gelen havayolu şirketlerinden olan Türk Hava Yolları ailesine katılmak için siz de Türk Hava Yolları'na iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Türkiye’nin hava yolları konusunda bayrak taşıyıcısı olan THY’nin misyonu, aşağıdaki amaçlarla hava taşımacılık hizmeti sunmaktır:

• Ortaklığın uzun menzilli uçuş ağı (network) yapısını büyüterek, küresel havayolu şirketi kimliğini geliştirmek,
• Ortaklığın teknik bakım ünitesini, bölgesinde önemli bir teknik üs haline getirerek teknik bakım hizmetleri sağlayıcısı olma kimliğini ve vasfını geliştirmek,
• Ortaklığın yer hizmetleri ve uçuş eğitimi dahil stratejik önemi olan her türlü sivil havacılık hizmeti alanında hizmet sağlayıcısı olma kimliğini geliştirmek,
• Ortaklığın yurtiçi hava taşımacılığındaki lider konumunu muhafaza etmek,
• Ortaklığın yurtdışındaki imajını geliştirecek ve pazarlama imkanlarını yükseltecek şekilde kendi uçuş ağını tamamlayacak küresel bir havayolu ittifakı ile işbirliğine girerek kesintisiz ve kaliteli uçuş hizmeti sunmasını sağlamak,
• İstanbul’u önemli bir uçuş merkezi haline getirmek.


Türk Hava Yolları'na Genel Bakış
Türk Hava Yolları; dünyanın farklı noktalarındaki tüm çalışanları için yaratıcılığı ve ekip ruhunu destekleyen, kişisel gelişime olanak sağlayan, şirket hedeflerinin her kademede içselleştirildiği, düşüncelerin özgürce paylaşılabildiği şeffaf bir çalışma ortamı sunmayı hedefler. Havacılığın büyülü dünyasına adım atan tüm bireyler, Türk Hava Yolları’nda mesleğine tutkuyla bağlanır.

Geniş faaliyet alanı ve çok kültürlü yapısıyla Türk Hava Yolları, çalışanlarına havacılık sektöründe eşsiz bir kariyer fırsatı sunar. Kuruma bağlılık ve etkin ekip çalışması, kurum kültürünün en karakteristik özelliklerindendir. Çalışanların sahip olduğu nitelikler kuruma ayrı bir zenginlik katarken, bireysel hedefler ve kurum hedefleri uyum içindedir.

Türk Hava Yolları, insan ilişkileri güçlü, yaratıcı, çok kültürlülüğe ve yeniliklere açık, sürekli gelişime ve verimliliğe odaklanan, rekabetçi, ekip çalışmasının değerine inanan adayları, bünyesindeki farklı pozisyonlarda istihdam eder.

"THY Uçak Filosu"

Türk Hava Yolları'nda pilot, host, hostes, ve diğer birçok görevde çalışma fırsatı bulabilirsiniz.
Türk Hava Yolları (THY)'ye iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki linke tıklayınız.
http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/kariyer/kariyer-ilanlari

"İş Başvurusu, İl İanları, THY, Turkish Airlines, Türk Hava Yolları"
Türk Hava Yolları'na iş başvurusu yap, kariyer fırsatları, iş ilanları

iş başvurusu

Hiç yorum yok: