Pazar, Mayıs 04, 2014

Emirates'e iş başvurusunda bulunun, Emirates iş fırsatları

Emirates Hava Yolları / Fly Emirates
"Emirates Hava Yolları"
Emirates, 25 Ekim 1985'te, kiraladığı bir Boeing 737 ve bir Airbus 300 B4 ile Dubai'den ilk uçuşlarına başladı. O zaman da şimdiki gibi hedefimiz nicelik değil nitelikti ve ilk olarak küçük adımlarla girdiğimiz bölgesel sahnedeki yıllarımızdan bu yana işimizde her alanda yüksek standart kalitemizle tanındığımız, küresel olarak etkili bir seyahat ve turizm şirketler grubu geliştirdik.

Sahibi tümüyle Dubai Hükümeti olsa da, Emirates korumacılıkla değil rekabetle hem nicelik olarak büyümüş hem de prestij kazanmıştır. Dubai'nin açık hava politikasından yararlanan uluslararası taşıyıcı sayısı sürekli artmaktadır. Biz de yalnızca bu politikayı savunmakla kalmıyor, aynı zamanda kendi kimliğimizi ve rekabet yeteneğimizi sürdürebilmek için çok önemli olduğunu kabul ediyoruz. Dubai Hükümeti ilk başlangıç yatırımını yaptıktan sonra Emirates'e tümüyle bağımsız bir işletme olarak davranmanın doğru olduğunu gördü ve bugünkü başarımızın temelini attı. Büyüme hızımız hiçbir zaman yıllık %20'nin altına düşmedi ve havayolu çalışmaya başladıktan üç yıl sonra yıllık kâr bildirmeye başladı.

Sektördeki en iyi hizmeti sağlamak için sürekli olarak çalışırken bir yandan da yüksek gelişme hızımıza devam etmek Emirates'in başarısının sırrıdır. Havayolunu oluşturan işletmeler şunlardır:

Ödüllü uluslararası kargo bölümü
Deneyimli tatil bölümü
Uluslararası yer hizmetleri
Havayolu BT geliştiricisi.

Emirates'teki kariyer fırsatlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

http://www.emiratesgroupcareers.com/english/

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: