Çarşamba, Ağustos 14, 2013

DuPont'a iş başvurusu yapın, DuPont kariyer firsatları

DuPont


DuPont (NYSE:DD), 1802’den beri, yenilikçi ürünler ve hizmetlerle, global pazara birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. DuPont müşterilerle, hükümetlerle, sivil toplum örgütleriyle ve düşünce liderleriyle işbirliği yaparak, dünyanın dört bir yanındaki insanlara yeterli ve sağlıklı gıda sağlamak, enerji verimliliğini arttırmak ve yaşamı ve çevreyi korumak gibi küresel sorunlara çözüm bulunmasına yardım edebileceğine inanmaktadır. 90'dan fazla ülkede faaliyet gösteren bilim firması, tarım, gıda, elektronik, iletişim, güvenlik, inşaat ve yapı, ulaşım, tekstil gibi birçok farklı pazara oldukça geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır.  Neoprene®, Nylon, Lycra® ve Teflon® gibi önemli buluşlara evsahipliği yapmış olan DuPont’un araştırma geliştirmeye ayırdığı bütçe yılda yaklaşık 2 milyar ABD dolarıdır.

DuPont’un Türkiye’deki varlığı, şirketin İstanbul ve İzmir’de bulunan yerel temsilcileri ve teknik danışmanları aracılığıyla 1950 sonları ve 1960 başlarına uzanmaktadır. 1980 yılında Türk endüstrisinin dev şirketi Sabancı Holding ile polyester ve naylon alanında iş ortaklığı yapmış olan DuPont, Türkiye’de pazarın ihtiyaçlarına odaklı, bilime ve işbirliğine dayalı aktif bir strateji takip etmektedir. Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (TMENA) bölge müdürlüğü İstanbul’da bulunan firmanin, Adana’da DuPont Pioneer Tohumculuk  üretim tesisleri ve Trakya bölgesinde Ayçiçeği Araştırma &  Geliştirme merkezi faaliyetlerini yürütmektedir.


Dünyanın bir çok yerinde kurduğu üretim tesisleri ve yönetim ofisleriyle büyümeye devam eden DuPont, daha iyi bir dünya için bilime dayalı çözümler sunan atılımları gerçekleştirme misyonunu "Bilimin Mucizeleri" (The Miracles of Science®) olarak tanımlamaktadır.

DuPont kariyer fırsatları ve açık poziyonları görüntülemek ve iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz.

http://www2.dupont.com/Turkey_Country_Site/tr_TR/Career/Career_index.html

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: